Blogi

Tervetuloa blogiini

Nimeni on Pirkko Tavaila ja erityisosaamistani on bisnesälyn, tunneälyn ja hyvinvoinnin yhdistäminen kestävän menestyksen kivijalaksi. Tuen johtajia, asiantuntijoita, tiimejä ja yksityisyrittäjiä tuloksenteossa. Yhdessä rakennamme prosessin, jonka avulla tavoitteet saavutetaan. Inhimillisen suorituskyvyn varmistaminen kuuluu aina pakettiin.

Työni tavoite on auttaa ammattilaisia nauttimaan arjesta, jossa riittää motivaatiota, suorituskykyä ja energiaa kaikelle arvokkaalle. Blogi-tekstieni vinkit auttavat pois suorittamiskierteestä ja riittämättömyyden tunteesta. Tilalle ladataan arki, jossa työ sujuu helposti ja vaivattomasti ja aikaa sekä voimia riittää myös vapaa-ajalle. On tervettä haluta kerralla koko jättipotti: hyvinvointi, rakkaat ja inspiroiva työ.

Viimeisimmät blogitekstit

Jahkaajasta aikaansaajaksi

Jahkaajasta aikaansaajaksi

Kukapa ei haluaisi olla tehokkaampi töissä, jotta aikaa ja energiaa riittäisi vapaa-ajallekin. Antoisan arjen tuhoajalla on monta nimeä: jahkaaminen, lykkääminen, viivyttely, vetkuttelu, tekemisen siirtäminen… Ärsyttävä tehtävä vaihtuu kissavideoon, kahvitaukoon tai turhanpäiväiseen touhuamiseen. Jahkaaja lykkää tarkoituksellisesti ja järjenvastaisesti suunnittelemaansa toimintaa, vaikka…